Hlavní obsah

Fotbalista CSKA Sofia byl zatčen za napadení a věznění ženy

SOFIA

Bulharský fotbalista Orlin Orlinov z CSKA Sofia byl zatčen kvůli údajnému napadení ženy, kterou podle jejích slov několik hodin držel proti její vůli ve svém bytě.

Článek

"Omezil její svobodu pohybu a to se rovná únosu," citovala agentura Reuters policistku Natašu Nikolovovou. Vedení CSKA se má k úternímu zadržení jednadvacetiletého útočníka vyjádřit během dneška.

Orlinov přišel do týmu jednatřicetinásobného bulharského mistra loni v létě a podepsal roční smlouvu.

Potíže bývalého juniorského reprezentanta se zákonem jsou další špatnou zprávou pro CSKA, který byl v pondělí potrestán za vpád fanoušků na hřiště v ligovém utkání s Lokomotivem Mezdra.

Zápas, který byl v 65. minutě ukončen za stavu 1:0 pro domácí Lokomotiv, byl kontumován v poměru 4:0 v jeho prospěch. CSKA navíc musí odehrát tři domácí utkání na neutrální půdě a zaplatit pokutu 15.000 leva (zhruba 200.000 korun).

Prezident CSKA Dimitar Borisov dnes pohrozil, že kvůli těmto sankcím klub z ligy odstoupí. Podle něj byli fanoušci druhého týmu tabulky vyprovokováni. "Snesu hodně, ale tohle už překročilo míru. Je zřejmé, že svaz jednal pod tlakem. Trenér Andone už mi říkal, že chce odejít," prohlásil Borisov.

Reklama

Související témata: