Hlavní obsah

Žilina láká na Ligu mistrů českého útočníka Papadopulose

BRATISLAVA

Českého útočníka Michala Papadopulose se snaží získat Žilina, přemožitel fotbalistů pražské Sparty v boji o Ligu mistrů. Právě možnost zahrát si poprvé v základní části prestižní soutěže pětadvacetiletého hráče nizozemského Heerenveenu láká.

Foto: Zdeněk Pavlis, Sport.cz

Michal Papadopulos.

Článek

"Hlavní soutěž Ligy mistrů jsem si ještě nikdy nezahrál. Jako hráč Arsenalu jsem jenom proseděl na lavičce zápas s Interem Milán," řekl Papadopulos slovenskému listu Šport. "Hrát v takové soutěži musí být zážitek. Žilina je konsolidovaný a dobře fungující klub, má divácké zázemí a z Ostravy, kde jsem doma, to nemám daleko," vyjmenoval šestinásobný reprezentant klady, které by hovořily pro změnu působiště.

Z Heerenveenu, kam odešel loni z Mladé Boleslavi, však někdejší velký talent utíkat nechce. "Zatím jsem v sezóně nastoupil jen ve dvou zápasech. Rád bych zabojoval o místo v sestavě, cítím se tu dobře, mám podporu fanoušků, ale když nebudu hrát...," prohlásil bývalý útočník Leverkusenu, Chotěbuzi a Baníku Ostrava, kde hrál stejně jako v Mladé Boleslavi pod vedením žilinského kouče Pavla Hapala.

Reklama

Související témata: