Hlavní obsah

VIDEO: Gólovou parádou a hattrickem v poločasu Baroš rozjásal Istanbul

INSTABNUL

Fotbalový útočník Milan Baroš v turecké lize opět zazářil a potěšil přitom všechny fajnšmekry. V nedělním zápase proti Büyüksehiru se blýskl čistým hattrickem za 36 minut, který korunoval skutečnou gólovou lahůdkou. Pomohl tak Galatasarayi k výhře 3:1. Se čtyřmi góly se zároveň posunul na druhou příčku v tabulce nejlepších střelců soutěže o gól za vedoucího Boba z Besiktasu.

Foto: Yiorgos Karahalis, Reuters

Fotbalista Galatasaraye Istanbul Milan Baroš

Článek

Gólostroj "Made in Baroš" začal už v páté minutě, když po centru zprava přeskočil dva obránce a hlavou otevřel skóre. O šest minut později bezpečně proměnil penaltu za ruku obránce při jeho akci. Vrchol pak přišel ve 41. minutě prvního poločasu. Narazil si míč do vápna, a i když nedostal přihrávku přesně, přehodil si obránce a v pádu parádně trefil k tyči! Diváci s úžasem sledovali jeho počínání a tleskali českému forvardovi vestoje.

Zápas však pro Baroše neskončil dobře. V 65. minutě musel ze hřiště a ihned odjel na vyšetření do nemocnice. "Je podezření na svalové zranění. Zítra budeme vědět víc," řekl ČTK Barošův manažer Pavel Paska.

Na své konto si tak připsal již třetí hattrick v turecké lize. První dal v prosinci 2008, druhý pak na jaře v dubnu hned při svém první zápase po vleklém zranění.

Fanoušci Galatasaray jeho góly oslavovali mohutně také proto, že jejich klub po městském derby zůstává na dohled čela tabulky, nyní je třetí jen s tříbodovou ztrátou na vedoucí Bursaspor.

Reklama

Související témata: