Hlavní obsah

Skácel se poprvé trefil, Hearts však prohráli s Rangers

EDINBURGH

Český fotbalista Rudolf Skácel se hned ve svém druhém utkání po návratu do skotského celku Heart of Midlothian zapsal mezi střelce. Jeho gól však na bodový zisk proti favoritovi Glasgow Rangers nestačil, hosté si zajistili výhru 2:1 ve čtvrté minutě nastavení.

Článek

Jedenatřicetiletý Skácel, který v Hearts prožil nejvydařenější období kariéry, se do Skotska vrátil v polovině září, poté co se neprosadil v řecké Larisse. Do prvního utkání nastoupil jen jako střídající hráč, dnes už nechyběl v základní sestavě.

A již ve 12. minutě dal vzpomenout na střelecké řádění ze sezóny 2005/2006, kdy dal celkem 17 gólů, a po hlavičce Kyleho napálil míč do sítě. Hearts si vedení drželi až do 80. minuty, než srovnal Lafferty z přímého kopu, a ze závěrečného tlaku vytěžil vítězný gól Naismith. To již na hřišti nebyl Skácel, který v 77. minutě vystřídal.

Skotská fotbalová liga - 7. kolo:
Heart of Midlothian - Glasgow Rangers 1:2 (za domácí gól Skácel), Celtic Glasgow - Hamilton 3:1, Inverness - Aberdeen 2:0, Kilmarnock - Dundee United 1:2, Motherwell - St. Mirren 3:1, St. Johnstone - Hibernian 2:0.

Reklama

Související témata: