Hlavní obsah

VIDEO: Baroš se vrátil na trávník a znovu v Turecku řádil. Vstřelil dvě branky

Zranění stehenního svalu fotbalového útočníka Milana Baroše nezastavilo. Poté, co se v turecké lize vrátil po třítýdenní absenci na trávník, opět skóroval. A hned dvakrát. Přesto jeho Galatasaray nevyhrál, Ankaragücü podlehl 2:4. Baroš má oslňující bilanci v posledních dvou zápasech, které odehrál - vsítil v nich pět branek. I díky tomu se se šesti trefami dělí o druhé místo v pořadí střelců.

Foto: Yiorgos Karahalis, Reuters

Milan Baroš je v Turecku nezadržitelný. Po nedávném hattricku přidal další dvě trefy.

Článek

Baroš se zranil v závěru září při ligovém utkání s Büyüksehirem, v němž předtím zaznamenal hattrick. Kvůli zranění pak přišel i o reprezentační dvojzápas se Skotskem a Lichtenštejnskem. Rekonvalescence však proběhla rychleji, než se čekalo, a již v prvním utkání po reprezentační pauze mohl český útočník nastoupit v základní sestavě.

Pro Galatasaray se však zápas nevyvíjel dobře a krátce po změně stran prohrával již o dvě branky. Pak sice Baroš snížil umístěnou střelou z 20 metrů k tyči, jenže vzápětí vrátil hostům dvoubrankový náskok Šesták. Navíc brankář Galatasaraye dostal červenou kartu.

Ani to však Barošovi nezabránilo, aby znovu snížil poté, co k němu propadl centr po rohovém kopu, a vykřesal pro domácí naději. Ta však zůstala nevyužita. I proto, že Baroš musel vystřídat, jelikož kvůli bolestem nemohl pokračovat.

Hřiště opustil v doprovodu lékařů a držel se za předtím zraněný sval. Zda si zranění obnovil, zatím není jisté. V pondělí by měl podstoupit lékařské vyšetření.

V sestavě vítězů odehrál celé utkání další český reprezentant Jan Rajnoch.

Reklama

Související témata: