Hlavní obsah

OBRAZEM: Partnerky fotbalistů nafotily sexy kalendář, aby zachránily klub

DUNDEE

To je ale obětavost! Manželky a přítelkyně fotbalistů skotského klubu Dundee FC se rozhodly nafotit kalendář pro rok 2011, aby pomohly klubu z finančních lapálií. Aby zvýšily poptávku, na fotografie se oděly velmi spoře. A do velmi sexy oblečků...

Foto: http://www.peachfur.com/

Partnerky fotbalistů Dundee nafotily erotický kalendář pro rok 2011.

Článek

Tradiční skotský klub, který momentálně hraje druhou ligu, se zmítá ve finanční krizi. Na klub byla v říjnu uvalena nucená správa, protože dluží daňovým úřadům 420 tisíc liber (téměř 12 miliónů korun). Vedení má navíc celkové dluhy ve výši 3,2 miliónu liber (92,6 miliónu korun).

Partnerky fotbalistů Dundee nafotily erotický kalendář pro rok 2011.foto: http://www.peachfur.com/

Za to jim bylo odečteno na začátku listopadu 25 bodů. Před odečtem byl klub na čtvrtém místě, ale nyní se nachází na samotném chvostu tabulky s -5 body. Klub propustil trenéra a devět hráčů včetně Čecha Milana Mišůna, který se tak vrátil z hostování do Celtiku. Nové posily tým angažovat nemůže, ani kdyby našel štědrého sponzora, zakázalo mu to vedení ligy.

Partnerky fotbalistů Dundee nafotily erotický kalendář pro rok 2011.foto: http://www.peachfur.com/ Klub, jenž byl založen už v roce 1893, prý se současným stavem financí dokáže přežít maximálně do letošních Vánoc. Na tuto informaci zareagovaly partnerky fotbalistů a rozhodly se nafotit kalendář pro příští rok s lechtivými fotografiemi.

Partnerky fotbalistů Dundee nafotily erotický kalendář pro rok 2011.foto: http://www.peachfur.com/

Partnerky fotbalistů doufají, že se jim podaří získat finance, aby pomohly klubu najít cestu z tíživé situace. Kalendář si můžete objednat na stránkách http://dundee-fc-calendar.co.uk/.

Reklama

Související témata: