Hlavní obsah

Polák dál sní o velkém angažmá, teď se ale chce prosadit v Anderlechtu

BRUSEL

Záložník Jan Polák z Anderlechtu Brusel stále sní o nějakém velkém angažmá v zahraničí. Prozatím však o přestupu z týmu belgického šampiona, s nímž má smlouvu do roku 2012, nechce hovořit. Český fotbalový reprezentant se hodlá soustředit hlavně na to, aby se v silné konkurenci v Anderlechtu prosadil.

Foto: Darko Vojinovic, ČTK/AP

Hráč Anderlechtu Jan Polák (vpravo).

Článek

"Jsem rozhodnutý být lepší než konkurence," řekl Polák v rozhovoru s listem Le Soir. Adeptů na místa v záloze je hodně. "Je pravda, že na našem postu je konkurence hodně velká," dodal.

Na začátku minulé sezóny se hovořilo o tom, že Polák z Anderlechtu přestoupí, přičemž nejvážněji v té chvíli padalo jméno Galatasaraye Istanbul. Mezi hráčem a vedením panovalo napětí, to už je ale minulostí.

V tuto chvíli Polák na přestup nemyslí. "Myslím na jediné: zápasy v Anderlechtu. Chci dobře hrát, což by přitáhlo zájem dalších klubů," dodal.

Bývalý hráč Brna, Liberce a Norimberku připustil, že stále sní o angažmá v nějakém velkém evropském klubu. "Mám stále ambici otevřít tuto etapu a hrát výš," řekl v rozhovoru pro DH Les Sports.

Reklama

Související témata: