Hlavní obsah

VIDEO: Wilfried se hned při svém debutu za Arnhem gólově prosadil

ARNHEM

První start, první gól. Start se bývalému sparťanskému útočníkovi Bonymu Wilfriedo v novém působišti vydařil. V první utkání v dresu nizozemského Vitesse Arnhem se zapsal mezi střelce a pomohl tak k vítězství 2:0 nad Graafschapem. Arnhem se po výhře dostal na rozdíl tří bodů od sestupových pozic.

Foto: Jan Handrejch, Právo

Bonny Wilfried

Článek

Wilfried, který přestoupil ze Sparty na konci ledna za zhruba 100 miliónů korun, již překonal lehčí zdravotní potíže i problém s pracovním povolením a dnes poprvé usedl na lavičku Arnhemu. O poločasové přestávce ho trenér poslal na hřiště a tento tah se mu vyplatil.

Kanonýrovi z Pobřeží slonoviny stačilo 26 minut, aby se poprvé v Nizozemsku radoval ze vstřelené branky . Dostal zprava přihrávku do volného prostoru a zhruba z dvaceti metrů technicky obstřelil brankáře. O chvíli později pak slavil druhý zásah v podání Matiče, který v Arnhemu hostuje z Chelsea.

Jako první však mohl inkasovat Arnhem, ovšem hostující útočník Bargas nepochopitelně nevyužil hrubku brankáře a netrefil zcela odkrytou branku.

Reklama

Související témata: