Hlavní obsah

Ronaldovo manželství je v troskách

PRAHA

Rozvod fotbalisty Realu Madrid, hvězdného Brazilce Ronalda je na spadnutí. Podle informací brazilského tisku již 27letý útočník dojednává s manželkou Milene Dominguesovou finanční vyrovnání. Současně se prý nejvíc děsí toho, že se Milene po rozvodu vrátí do Brazílie i s jejich tříletým synem Ronaldem.

Foto: ČTK/AP

Na fotbalovém hřišti se Ronaldovi daří. Na rodinném poli již méně...

Článek

"Náš pohled na společný život se zásadně liší. Není v našich silách udržet rodinu pohromadě a proto bych uvítala rozvod," svěřila se již na začátku června britskému tisku bývalá modelka Milene, která také hraje španělskou soutěž v ženském fotbalu.

Soužití třiadvacetileté Milene a Ronalda trvalo tři roky, během kterých ale v podstatě oba žili odděleně. Milene trávila hodně času v italském Miláně, kde mají manželé stále dům z doby Ronaldova působení v Interu. O malého Ronalda se mezitím v Madridu starali rodiče brazilské superstar.

"Mám toho po krk," netajila se Milene svou nespokojeností s rodinným životem. "Navíc i mně zabírá fotbal dost času a sotva si vzpomenu na víkend, kdy jsme byli naposledy spolu," svěřila se listu Sunday Mirror.

"Probíráme téma rozvodu a je jen otázkou času, kdy jej dotáhneme do konce," citoval britský list v létě manželku fotbalového mistra světa z loňského roku. Podle čtvrtečních informací brazilského deníku O Globo se tento čas nezadržitelně blíží.

Reklama