Hlavní obsah

Beckham utratil v hotelu milióny

Na přepych je fotbalový záložník Realu Madrid David Beckham zvyklý a dobře se to o něm ví. Příliš proto nepřekvapí informace, že anglický kapitán zaplatil za pouhých jedenáct týdnů v madridském hotelu více než 430 tisíc liber (což je v přepočtu asi dvacet miliónů korun). Píše to anglický deník The Sun.

Foto: www.hellomagazine.com

Manželé David a Victoria Beckhamovi.

Článek

Osmadvacetiletá hvězda obývá společně s rodinou dvě apartmá pětihvězdičkového hotelu Santa Maura, než se v Madridu přestěhuje do svého. Během kratičkého hotelového pobytu ale už stačil účet pořádně povyrůst. Například za ubytování utratili Beckhamovi více než 80 tisíc liber, v restauraci nechali 54 tisíc a pokojová služba je stála 18 tisíc liber.

Není proto divu, že vedení hotelu nedá na svého zákazníka dopustit. "David je bezpochyby naším oblíbeným hostem. Mít ho zde je pro nás skutečným potěšením. Byl vždy milý a přátelský, hostům i personálu věnoval svůj autogram," citoval hotelový zdroj The Sun.

Tahle idyla se ale podle listu nejspíš blíží konci, Beckhamovi už zřejmě našli nový domov na exkluzivním madridském předměstí La Moraleja.

Reklama

Související témata: