Hlavní obsah

Ronaldo zpět do Interu?

MILÁN

Po odchodu trenéra Hectora Cúpera z milánského Interu je opět na pořadu dne otázka návratu útočníka Ronalda. Brazilec nezažil v Itálii zrovna příjemné chvíle kariéry, spokojený ale příliš není ani v Realu Madrid. Podle svých vlastních slov by si návrat do Milána uměl představit.

Foto: ČTK/AP

Opustí Ronaldo své spoluhráče v Realu Madrid a vrátí se do Itálie?

Článek

"Uměl bych si představit, že se vrátím do Milána," citoval sedmadvacetiletého Brazilce deník Gazzetta dello Sport.

Ronaldo po přestupu do Realu loni v létě vypustil na světlo, že si s Cúperem vůbec nerozuměl a prý mu argentinský trenér málem zničil kariéru. V Interu jej trápila zranění a stěžoval si, že když byl zdravý, vysedával na lavičce, zatímco když v pořádku nebyl, nutil ho Cúper trénovat i hrát.

Střídání se mu nelíbí

Předseda Massimo Moratti by údajně Ronalda přivítal s otevřenou náručí. "Možná můžeme dát věci do pohybu," připustil. Nově angažovaný Albert Zaccheroni by podle informací italských médií mohl být pro brazilského útočníka koučem podle jeho gusta. Navíc jeho odchod do Španělska nesli nelibě i fanoušci.

V Realu se Ronaldo v poslední době také necítí spokojený, výtky má i k trenérovi Carlosi Queirozovi. "Příliš často mě střídá, to se mi nelíbí. Musím jeho rozhodnutí akceptovat, ale mnohem raději bych zůstal na hřišti až do závěrečného hvizdu," postěžoval si nedávno v rozhovoru pro španělský list "As".

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články