Hlavní obsah

Obránce Suchý by mohl odejít na hostování do Glasgow Rangers

Český fotbalový obránce Marek Suchý by ještě v tomto přestupním termínu mohl opustit Spartak Moskva. Ruský celek uvažuje o tom, že ho uvolní na roční hostování do Glasgow Rangers. Suchý ČTK potvrdil zájem obou stran, nyní se jedná.

Foto: Sergej Karpuchin, Reuters

Obránce Spartaku Moskva Marek Suchý (vpravo) ve vzdušném souboji Tomášem Oravcem ze Žiliny.

Článek

"O zájmu Rangers vím a zájem je z obou stran. Mělo by se jednat o hostování. Zatím je to ale na začátku, takže bych to nechtěl více komentovat," uvedl Suchý pro ČTK.

Třiadvacetiletý odchovanec Slavie zamířil do Spartaku v listopadu 2009 nejprve na hostování, které se pak změnilo v přestup. Postupně si vydobyl stálé místo v základní sestavě, ale od začátku podzimní části sezony ruské ligy je většinou jen mezi náhradníky.

Trenér Valerij Karpin má totiž po příchodu odchovance Barcelony Rodriho a Argentince Rojy na dva stoperské posty hned pětičlennou konkurenci. Suchého chce proto poslat na hostování.

O jeho služby se přihlásil skotský mistr Glasgow Rangers. Otázkou je, zda je zájem z jeho strany ještě aktuální, když ve čtvrtek získal ze St. Etienne amerického zkušeného obránce Carlose Bocanegru.

Reklama

Související témata: