Hlavní obsah

Weiss do Dynama Kyjev nepřestoupí, má prý lepší nabídku

MANCHESTER

Slovenský fotbalový reprezentant Vladimír Weiss mladší nakonec z Manchesteru City do Dynama Kyjev nepřestoupí. Podle vyjádření jednadvacetiletého záložníka pro slovenský server denniksport.sk se v ukrajinském celku nedomluvil na podmínkách angažmá.

Foto: Jan Koller, ČTK

Slovenský záložník Vladimír Weiss mladší (v bílém).

Článek

"Do Dynama Kyjev určitě nejdu, tato možnost padla. Nedohodli jsme se a navíc jsem dostal lepší nabídku z jiného klubu," uvedl Weiss, který v ukrajinském mužstvu už úspěšně absolvoval zdravotní prohlídku. Dynamo údajně také souhlasilo s přestupní částkou kolem čtyř milionů liber (asi 110 milionů korun).

Bratislavský rodák se v hvězdami nabitém Manchesteru City neprosadil a v minulých letech hostoval v Boltonu a Glasgow Rangers. Podobnou cestu by rád zvolil i v následující sezoně. V dřívějším rozhovoru naznačil, že o něj má zájem anglický Wigan a nejmenovaný španělský klub.

"Nemohu uvést jméno týmu ani destinaci, ale řeknu jen to, že mne chce na hostování. A ještě mohu prozradit, že z fotbalové stránky je to lepší varianta než Dynamo. Z finančního hlediska je to právě naopak, ale já myslím hlavně na svůj fotbalový vývoj," řekl Weiss.

Reklama

Související témata: