Hlavní obsah

Mareček je prý v Anderlechtu na odstřel

BRUSEL

Nad dalším osudem fotbalisty Lukáše Marečka v Anderlechtu se podle pondělního vydání belgického listu DH Les Sports vznášejí otazníky. Podle deníku by jednadvacetiletý český záložník mohl v zimě bruselský klub opustit.

Foto: Darren Staples, Reuters

Lukáš Mareček (vlevo).

Článek

"Kredit mladého Lukáše Marečka v Anderlechtu se zdá být z velké části vyčerpán," napsal deník. "Nebylo by překvapující, kdyby v lednu klub opustil, neboť chce hrát," dodal v článku o potížích, které slavný tým v současnosti má.

Vedoucí celek tabulky Anderlecht v pátek utrpěl třetí porážku v sezóně, na stadiónu Mechelenu prohrál 1:2. Podle hráčů se na tom podílela i únava z nabitého programu posledních týdnů, kdy mužstvo vybojovalo postup do jarní vyřazovací fáze Evropské ligy.

Problémy v záloze ale podle deníku souvisejí hlavně s absencí Argentince Lucase Biglii, tradičního tvůrce hry. Právě Mareček mohl být tím, kdo zraněného Bigliu mohl nahradit. Podle listu ale zatím očekávání nenaplnil.

Na lavičce celý zápas

Trenér Ariel Jacobs ho v pátek nechal dokonce celých 90 minut na lavičce náhradníků. Biglia se nicméně nevrátí do hry dříve než v únoru nebo v březnu, takže šancí prosadit se možná ještě bude dost, dodal DH Les Sports.

Reklama

Související témata: