Hlavní obsah

VIDEO: Fanoušci v Turecku mrštili po Barošovi plnou lahví, úder schytal gólman

Pro Baroše štěstí, pro soupeřova gólmana smůla. Fanoušci Trabzonsporu chtěli českého reprezentačního útočníka trefit plnou plastovou lahví, ale měli vychýlenou mušku.

Foto: Yiorgos Karahalis, Reuters

Fotbalista Galatasaraye Istanbul Milan Baroš proniká kolem brankáře Panathinaikosu Atény Galinoviče.

Článek

Fanoušci Trabzansporu byli frustrovaní. Jejich tým, který se na podzim prezentoval kvalitními výkony v Lize mistrů a nakonec postoupil do Evropské ligy, prohrával v 15. kole turecké ligy s Galatasarayem 0:2. V Turecku si fotbalisté zvykli, že na ně dopadají z hlediště plastové kelímky a mince. To, co v 62. minutě pedvedl jeden z domácích fanoušků, se však jen tak nevidí.

Baroš nedokázal uklidit míč do sítě po přízemní přihrávce z levé strany. Při pokusu o skórování upadl na trávník a stal se tak terčem jednoho z pomatených tureckých fanoušků, který po něm mrštil plnou plastovou láhev. Zasáhl však domácího brankáře Tolgu Zengeina, který se skácel k zemi.

Český útočník byl v té chvíli k brankáři otočený zády, a když zaslechl úder, podvědomě se přikrčil. Pak se otočil a viděl ležícího Tolgu. Ihned pochopil, oč jde a vysílal k tribunám nelichotivá gesta. Podobně jako sám brankář.

Galatasaray zvítězil 3:0 a společně s Fenerbahce vede tureckou ligu. Trabzonspor je devátý.

Reklama

Související témata: