Hlavní obsah

Rivaldo o AC Milán: Nejhorší rok mé kariéry

RIO DE JANEIRO

Brazilský fotbalista Rivaldo otevřeně kritizuje svého současného zaměstnavatele AC Milán. Mistr světa na soustředění národního týmu prohlásil, že mu klub nedává dostatek příležitostí prosadit se v nejvyšší italské lize.

Foto: www.acmilan.net

Rivaldo mnoho příležitostí obléci dres AC Milán nedostává

Článek

"Bezpochyby to byl nejhorší rok mé kariéry," řekl útočník brazilským novinářům. "V Miláně ze sebe při tréninku vydávám všechno, abych si vysloužil šanci. Opravdu nevím, proč se nemohu prosadit do základního týmu nebo alespoň na lavičku. Moji brazilští spoluhráči vědí, jak moc se snažím," stěžuje si.

Jednatřicetiletý fotbalista, který do AC přišel na začátku předchozí sezony z Barcelony, se v Itálii stále nemůže chytit. První ročník jeho nového angažmá poznamenala zranění a pak těžko hledal formu. Své kolegy ve finále Ligy mistrů sledoval jen z lavičky. Jeho situace se ale nezlepšila ani v nové sezoně, na hřišti se objevil jen jednou.

V září dokonce Rivaldo oznámil, že z AC Milán po vzájemné dohodě odchází. Nakonec si to ale rozmyslel, protože by ho prý reprezentační trenér Alberto Parreira jinak nenominoval do kvalifikace mistrovství světa. Na odchod ale stále pomýšlí, nové angažmá si chce najít v lednovém přestupním termínu.

Reklama

Související témata: