Hlavní obsah

Rivaldo dal Milánu definitivně vale

MILÁN

Brazilský fotbalový šampión Rivaldo už nepatří italskému klubu AC Milán. Hráč se s vedením týmu dohodl na ukončení kontraktu s okamžitou platností. Na stejném kroku se obě strany shodly už v září, nakonec však couvly a Rivaldo v týmu zůstal. Nyní si ofenzívní záložník může definitivně hledat nové angažmá, k mání bude zadarmo.

Foto: www.acmilan.net

Brazilec Rivaldo (uprostřed) se vyvázal ze smlouvy v AC Milán a je volným hráčem.

Článek

"Chtěli bychom Rivaldovi poděkovat za jeho přínos pro tým, pomohl nám vyhrát Ligu mistrů, Italský pohár a Evropský superpohár," vzkázalo jednatřicetiletému hráči v oficiálním prohlášení klubové vedení. "Přejeme mu hodně štěstí do dalších angažmá jeho výjimečné kariéry."

Rivaldo měl na San Siru zůstat ještě rok a půl, ale nebyl v Milánu spokojený. Nedostával mnoho herních příležitostí a přestup z Barcelony v létě 2002 považoval za nevydařený. Není divu, vždyť hráč jeho kalibru by si na nevytíženost stěžovat neměl. A Rivaldo přitom letos nastoupil k jedinému utkání Ligy mistrů, a to ještě jako náhradník. V Serii A se na hřišti neobjevil vůbec...

V souvislosti s Brazilcovou budoucností se nyní nejčastěji skloňují jména anglických a španělských klubů. Zájem projevil i Liverpool, v němž působí Češi Vladimír Šmicer a Milan Baroš, anglický celek už s hráčem zahájil jednání. Vyloučen však není ani návrat do Brazílie.

Reklama

Související témata: