Hlavní obsah

Pro Sao Paulo je Rivaldo moc drahý

SAO PAULO

Brazilský fotbalový klub Sao Paulo se vzdal naděje, že by získal mistra světa Rivalda. Na angažování jednatřicetiletého ofenzivního hráče, který se neprosadil v AC Milán, nemá vedení třetího celku uplynulého ročníku brazilské ligy dost peněz.

Foto: www.acmilan.net

Rivaldo se v brazilské lize jen tak neobjeví

Článek

"Na podpis smlouvy není šance. Sao Paulo je zodpovědný klub, který nepůjde nad své finanční možnosti," prohlásil sportovní ředitel celku Juvenal Juvencio. Podle něho nevedla k úspěchu ani jednání se sponzory, kteří by financovali výhradně Rivaldův kontrakt; Sao Paulo proto hráči ani nepředložilo oficiální nabídku.

Juvencio si myslí, že by podobně dopadly i další brazilské kluby. "Je to bezesporu vynikající hráč, ale brazilský fotbal prostě nemá prostředky na to, aby ho zaplatil," dodal funkcionář.

Rivaldo dostal po odchodu z AC Milán nabídku od Espaňolu Barcelona; poslední tým španělské ligy mu údajně slíbil do konce sezony dva miliony eur. Deník As odhadl šance na Rivaldův návrat do Barcelony, kde strávil v konkurenčním FC pět let, na 80 procent. O Brazilce se však zajímá i několik anglických klubů v čele s Liverpoolem.

Reklama

Související témata: