Hlavní obsah

Hřebík by v Moskvě rád viděl i Sionka

PRAHA

Trenér Dynama Moskva Jaroslav Hřebík by v sestavě šestého klubu ruské fotbalové ligy rád viděl dalšího Sparťana Libora Sionka. V sobotu byla potvrzena dohoda mezi Spartou a Dynamem a do Ruska míří Martin Zbončák.

Foto: PRÁVO/Václav Jirsa

Sparťan Libor Sionko překonává brankáře Žižkova Pižanowskiho.

Článek

Šéf Sparty Vlastimil Košťál na internetových stránkách klubu přiznal, že v Moskvě mají rozjednaný ještě jeden přestup. "Vše máme rozjednané. O konkrétním jménu však zatím mluvit nemohu. I tohoto hráče čeká lékařská prohlídka," řekl Košťál.

Prohlášení Košťála se tak liší od vyjádření generálního ředitele Miroslava Pelty, který ještě v neděli dopoledne prohlásil, že přestupem Zbončáka obchody do Ruska pravděpodobně končí. "Tím pro nás odchody do Ruska v tomto přestupním termínu s největší pravděpodobností skončily," řekl Pelta. Zájem Dynama o Sionka potvrdil i manažer Zbončáka a Haška Pavel Zíka. "Libor je jedním z vytipovaných hráčů Dynama," sdělil. Sionkovi se však podle informací deníku Právo do Ruska dvakrát nechce.

Martin Zbončák ze Sparty a Martin Hašek ze Sturmu Graz by podle Zíky měli do Moskvy odletět začátkem ledna. "S Dynamem pak odcestují na soustředění do Turecka," doplnil sobotní informace Zíka. Košťál je s přestupovou částkou za Zbončáka spokojený. I když nezveřejnil přesnou částku, jedno je jasné. Sparta prodělala. "Musíme si uvědomit, že se jedná o hráče, který se neprosadil do základní sestavy Sparty, zároveň přiznávám, že částka nedosáhla výše, za jakou jsme Zbončáka kupovali," informoval Košťál.

Reklama

Související témata: