Hlavní obsah

Beckham dal manželce jachtu za milión liber

LONDÝN

Manželství Davida a Victorie Beckhamových bylo v posledních týdnech propíráno ze všech stran a podle mnohých to mezi slavným párem dosti skřípe. Během Vánoc ale není čas na malicherné hádky a spory a nejedno manželství už zachránily štědré vánoční dárky. Pozadu nezůstal ani Beckham, který letos za dárky pro svoji drahou choť utratil tři milióny liber.

Foto: www.ananova.com

Victoria a David Beckhamovi

Článek

Největší Beckhamovou investicí byla luxusní patnáct metrů dlouhá jachta za plný milión liber. Dále Victoria našla pod stromečkem klíčky od nového vozu,  nejspíše značky Bentley, za 140 000 liber. Tento dárek byl oficiálně vedený jako od synků Brooklyna a Romea. Na přístrojové desce vozu bylo údajně vyryto: "Mamince k Vánocům 2003. S láskou Romeo a Brooklyn"

David se tak co nejvíce snaží zachránit manželství, které se prý nachází ve vážné krizi. Už v listopadu daroval Victorii diamantový prsten za 1,5 miliónu liber a manželčina róba pro audienci v Buckinghamském paláci jej údajně stála dalších 500 000 liber.

Laponsko, Londýn a nakonec Madrid

Krátce před vánočními svátky navíc David svou ženu nečekaně překvapil a společně s dětmi je vzal na tajnou návštěvu Laponska ve Finsku. V sobotu už ale pár obědval v Londýně a oslavy Nového roku si chtějí vychutnat ve svém novém domově v Madridu.

Podle zdrojů blízkých slavnému páru pořídil fotbalista Realu Madrid jachtu proto, aby mohli společně celá rodina trávit více času a mohli na lodi nerušeně odpočívat daleko od zraků veřejnosti. Jachta má být luxusně vybavena, mimojiné zde nechybí klimatizace, plazmové TV obrazovky a obrovská postel. Celý interiér je pak vyveden v krásné kůži.

Reklama