Hlavní obsah

Real zakázal Ronaldovi jít na zápas Chelsea

LONDÝN

Naštvaný telefonát z Realu Madrid si vykoledoval brazilský útočník Ronaldo. Kanonýr Realu si zaletěl do Londýna na souboj Chelsea s Liverpoolem. Utkání, které skončilo vítězstvím Liverpoolu 1:0, nakonec neviděl. V telefonu totiž slyšel: "Tak na tohle rychle zapomeň!" Španělský velkoklub se vše na poslední chvíli dozvěděl a zakázal Ronaldovi vstup na stadión.

Foto: ČTK/AP

Za výlet do Londýna brazilského útočníka Ronalda v Madridu nepochválí.

Článek

Ronaldo se vydal do Londýna na vlastní pěst a podle informací britského deníku The Sun, který celý incident zveřejnil, v Chelsea vůbec nevěděli, že Ronaldo zamýšlí zápas navštívit.

:. ANKETA
Myslíte si, že má klub právo zakázat svému hráči navštívit zápas jiného týmu? Hlasujte na konci článku.

Ronaldo chtěl nejspíš vidět tým na vlastní oči, pokud by po jeho službách zahořel majitel klubu ruský miliardář Roman Abramovič. Chelsea však podle slov vedení nemá o Ronalda zájem a veškeré spekulace o snaze ho získat vždy na Stamford Bridge popírali.

Možná by ale měli změnit názor. Vždyť hráči v modrých dresech vystřelili v utkání s Liverpoolem na branku jen jednou, poznamenává The Sun. V lize prohrála Chelsea již čtvrté z posledních sedmi utkáních a na vedoucí Manchester ztrácí sedm bodů.

Reklama

Související témata: