Hlavní obsah

Tahanice o Čecha pokračují

PRAHA

Jednání o přestupu brankáře francouzského Rennes Petra Čecha do londýnské Chelsea nedopadla podle představ anglického klubu, eminetní zájem o reprezentačního gólmana však stále trvá. Podle Čechova manažera Pavla Zíky spolu kluby čile komunikují, společnou řeč však ještě nenašly.

Článek

"Funkcionáři obou klubů nemohou najít společnou řeč, kdy Petr přestoupí. Věřím však, že dříve či později najdou řešení. Optimismem mě naplňuje fakt, že Chelsea o Petrův přestup stále usiluje," vysvětlil Zíka pro ČTK.

Londýnský klub projevil o Čecha oficiálně zájem 5. ledna, kdy zaslal do Francie nabídku na okamžitý přestup. Francouzský klub údajně souhlasí s přestupovou sumou, která se podle anglického tisku blíží v přepočtu částce 300 miliónů korun, ale rád by Čecha propustil ze svých služeb až v létě.

Schůzka zástupců obou stran, která se konala závěrem minulého týdne v Paříži, řešení také nepřinesla, ale funkcionáři se domluvili, že spolu budou dále jednat. Podle zákulisních informací londýnský klub původní částku za přestup později ještě zvýšil.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články