Hlavní obsah

Ronaldo vyfasoval za výlet do Londýna pokutu

MADRID

Jsou věci, které zaměstnavateli nevysvětlíte. Třeba vedení madridského Realu nespolklo svému kanonýrovi Ronaldovi zdůvodnění jeho nepovoleného výletu do Londýna. A přísně ho potrestalo. Brazilec se do britské metropole vydal bez posvěcení klubu před týdnem. Mimo jiné chtěl navštívit zápas Chelsea s Liverpoolem, což se šéfům Realu pranic nelíbilo.

Foto: ČTK/AP

Brazilský útočník Ronaldo.

Článek

Nepotvrzené spekulace hovořily o zájmu Ronalda přesídlit právě na Britské ostrovy. Chelsea ruského miliardáře Romana Abramoviče však veškeré náznaky získat ostrostřelce z Madridu popírala. Ostatně i Ronaldo tvrdil, že výlet do Londýna měl jiné pozadí. "Chtěl jsem se setkat se sponzory," obhajoval se. Sportovní šéf Realu Jorge Valdano však jen kroutil hlavou. "Neměl povolení klubu, takže musí čekat sankce."

Ronaldo navíc při návratu do Španělska zmeškal trénink. "Letadlo nemohlo přistát na čas, protože byla mlha. I proto jsem přijel na trénink později," vysvětloval. Domníval se, že neprovedl nic zlého a že trest by byl šlápnutím vedle. Valdano však nikoliv a napařil nejlepšímu střelci Realu mastnou pokutu, jejíž výši ale odmítl prozradit.

Valdano zároveň odmítl, že by klub telefonicky varoval Ronalda před návštěvou zápasu anglické ligy mezi Chelsea a Liverpoolem, jak informoval britský list The Sun. "Nevolali jsme mu. Vždyť jsme ani nevěděli, že je v Anglii. Až večer jsem se to dozvěděl a druhý den jsme si to vyjasnili. Problém je už vyřešen, nehodlám se k němu vracet," zdůraznil madridský boss.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články