Hlavní obsah

Pečlivá matka zničila synovi památku na Chelsea

"Promiň, synu." Když slyšel gólman anglického Scarborough Leigh Walker tuto větu, věděl, že je zle. A opravdu bylo. 22letý Leigh si po utkání Anglického poháru vyměnil dres s brankářem Chelsea Carlem Cudicinim, Ital se navíc na triko podepsal. Leigh byl nadšen, ovšem pak pečlivá maminka strčila dres do pračky a vymodlený podpis byl v nenávratnu...

Foto: ČTK/Samuel Kubáni

Hvězdy z Chelsea do Scarborough často nejezdí.

Článek

V úterý se podle listu The Sun příbuzní, kteří svou historkou pobavili celou zemi, udobřili. Přesto se 51letá Carol stále cítí hloupě. "Nevím, co syna naštvalo více. Jestli prohra s Chelsea nebo to, co jsem udělala. Když přišel ze zápasu, tak mi ten dres pyšně ukazoval. 'Dívej, co mám, mami', říkal. Chtěl dát ten dres zarámovat...," kála se nešťastná maminka.

K 'nehodě' došlo jednoduše. Paní Walkerová chtěla jen vyčistit špínu, aby dres na čestném místě nekazil dojem. Jenže... "Proměnilo se to v naprostou noční můru. Voda pronikla do míst, kde se Cudicini podepsal. Myslela jsem, že se podepsal něčím, co vydrží, ale nebylo to tak. Zpanikařila jsem, vyprala to celé a pak mi zbyly jen oči pro pláč," líčila celou historii pro The Sun.

Cudicini kromě podpisu na dres připojil i přání všeho nejlepšího a datum střetnutí. Pro dvaadvacetiletého kluka jednoznačně památka na celý život. "Už jsem uvažovala, že Carlovi napíšu a požádám ho, aby se znovu podepsal," je paní Walkerová rozhodnuta chybu napravit.

Reklama

Související témata: