Hlavní obsah

Barošovu premiéru zhatil sníh

PRAHA/LIVERPOOL

Poprvé od poloviny září, kdy mu Babbel nechtěně zlomil lýtkovou kost pravé nohy, měl Milan Baroš nastoupit k fotbalovému utkání v dresu Liverpoolu. Na trávník v sestavě rezervního týmu ale nakonec nevyběhl...

Foto: Internet

Milan Baroš v dresu Liverpoolu.

Článek

"Nečekaně tu napadlo velké množství sněhu a zápas byl odložen," říkal do telefonu zklamaně útočník české reprezentace.

"Moje novoroční premiéra by se měla odložit na pondělí, kdy rezerva hraje další utkání. O tom, že bych byl třeba na lavičce ve víkendovém derby s Evertonem, hodně pochybuji," vysvětlil Baroš.

"S mužstvem sice trénuji naplno, ale od půlky září jsem nehrál. Máme hodně zraněných, ovšem tohle asi kouč Houllier neriskne. Sám jsem však připravený, a kdyby přeci, budu jen rád," dodal s nadějí v hlase fotbalista.

Šmicer je na tom hůř

Noha se prý občas trochu ozve, ale to je podle Brücknerova reprezentačního žolíka v normě. "Vláďa Šmicer je na tom hůř. Achillovky bolí, dokonce byl na nějakém vyšetření snad v Paříži, to nevím přesně," přiblížil Šmicerovo trápení.

"Tento týden už lehce běhal, ale zatím to nevypadá, že by měl kopat. Věřím, že v únoru si oba Premier League opět zahrajeme," rozloučil se optimisticky Milan Baroš.

Reklama

Související témata: