Hlavní obsah

Chelsea se zajímá o Beckhama

Chelsea Londýn už zase rozhazuje sítě ve snaze ulovit velké fotbalové ryby. Tentokrát klub ruského miliardáře Romana Abramoviče zkusil zaseknout háček do největší hvězdy anglického fotbalu posledních let, Davida Beckhama. Záložníka by v modrém dresu Chelsea rád viděl nový šéf pro hráčské záležitosti klubu Peter Kenynon.

Článek

Kenyon přišel do Chelsea z Manchesteru United a byl to právě on, kdo tehdy řekl Beckhamovi, že ho klub prodal do Realu Madrid. Nyní doufá, že se mu hvězdu anglické reprezentace podaří přesvědčit k návratu do Anglie. Přesto je k tomu sám skeptický.

"Každý klub by chtěl vidět Beckhama  ve svém dresu. On je typem hráče, po kterém baží všichni. Ale v současné chvíli si nemyslím, že má v plánu se vrátit do Anglie," řekl Kenyon pro britský The Sun. "Myslím, že neodešel do Realu Madrid, aby se zase za rok nebo dva vracel."

"Myslím, že svým odchodem udělal dobře pro svou kariéru. Mám Davida moc rád. Byl nedílnou součástí úspěchů United. Byl doslova ikonou klubu. Vždycky se mi s ním dobře spolupracovalo a bylo by fajn pracovat spolu znovu," pokračoval Kenyon.

"S Peterem Kenyonem jsem pracoval několik let a vzpomínám na to v dobrém. Chápu, že dělá svou práci, ale já jsem nyní hráčem Realu Madrid," řekl na spekulace samotný Beckham. "Pořád se vynořují spekulace o mém možném návratu do Anglie, a to jsem ve Španělsku sotva šest měsíců. Mám tu z fotbalu radost a nehodlám nikam odcházet. Alespoň teď ne," uzavřel.

Reklama

Související témata: