Hlavní obsah

Baroš byl k neudržení

LIVERPOOL

Fotbalový útočník Milan Baroš se vrátil ve velkém stylu. Ve čtvrtečním utkání za rezervu Liverpoolu řádil a přestože odehrál teprve druhý zápas od zářijové zlomeniny nohy, předvedl, že jednoznačně patří do prvního týmu 'Reds'. Baroš vstřelil Aston Ville gól a podle internetové stránky kluby byl nejlepším hráčem na hřišti.

Foto: Internet

Milan Baroš hrál teprve podruhé od zářijového zranění, ovšem v dresu rezervy Liverpoolu nepřehlédnutelně zářil.

Článek

Baroš odehrál celý zápas, který Liverpool vyhrál 3:2. Vše pozorně sledoval trenér Gérard Houllier, je proto pravděpodobné, že se český forvard objeví o víkendu alespoň na lavičce. Liverpool si to v neděli v Anglickém poháru rozdá s Portsmouthem.

Čtvrteční souboj se protáhl na 98 minut, Barošovi však délka zápasu problém nedělala. Naopak, těžkou hlavu měli obránci Aston Villy. Barošova rychlost a dravost jim častokrát zavařila. Navíc český reprezentant nejen zakončoval, ale i vytvářel spoluhráčům gólové šance. Jedna z nich skončila penaltou, kterou kapitán Welsh nekompromisně proměnil ve vedení 2:0. O chvíli později si sám Baroš chtěl vymodlit další, ale tentokrát sudí faul neodpískal.

Liverpool se ve druhé půli po nádherné Barošově trefě dostal do vedení 3:0. Welsh českému útočníkovi poslal přesnou přihrávku, Baroš utekl obráncům a tváří v tvář brankáři chladnokrevně skóroval. V 58. minutě pak mohl po pohledné kombinaci se spoluhráči zvýšit již na 4:0, v rozhodující chvíli ale Baroš míč přeběhl. Aston Villa v závěru snížila na konečných 2:3.

"Je skvělé vidět Milana zpátky na trávníku, jak znovu střílí góly. Je ve skvělé formě, byl velkou hrozbou pro soupeře," ohodnotili Barošův výkon na internetové stránce klubu.

Reklama

Související témata: