Hlavní obsah

Nečekaný hrdina fotbalového zápasu. Žíznivý fanoušek je hitem internetu

Enschede/Praha

"To je žízeň! Hrdina! Tomu říkám pekelné soustředění." To je jen malý výčet komentářů, které se u fotografií zachycujících muže, který naráz nese 48 piv, objevují. Ano, bezmála 50 piv nesl naráz žíznivý fanoušek nizozemského fotbalového klubu FC Twente na zápase s rivalem z Eredividie Willemem II. Okamžitě se stal hitem internetu.

Foto: @fctwente, Twitter

Momentka ze zápasu Twente s Willemem II.

Článek

Stadion Twente sponzoruje pivovar De Grolsch Veste a třiadvacetiletý mladík si s kamarády chtěl vychutnat zlatavý mok z tohoto pivovaru na zápase proti Willemu II ve velkém. „Vždycky chodím na zápas se skupinou přátel a pokaždé má jeden z nás za úkol donést piva," řekl fanoušek. Tentokrát vyšla řada na něj.

Nechtělo se mu však stát ve frontě několikrát, a tak se rozhodl všechno zařídit během jedné návštěvy stánku. „Musel jsem tácy přenést přes chodbu a po schodech, ale všechno dobře dopadlo," řekl. „48 piv není žádný rekord, kámoš jich minule donesl rovných 50," reagoval na „obdiv", kterého se mu dostalo.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

Příspěvek sdílený 433 (@433)

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

Příspěvek sdílený Dumpert (@dumpert)

V klidu si tak s kamarády mohl vychutnat zápas, aniž by z něho něco promeškal kvůli stání ve frontě. Množství piv se zřejmě i hodilo na zapití žalu, jelikož aktuálně sedmý klub nizozemské ligy Twente, v jehož sestavě figuroval i český záložník Michal Sadílek,  přišel o vedení 1:0, od poločasu dohrával v deseti, a nakonec bral pouze bod za remízu 1:1.

Reklama

Související témata: