Hlavní obsah

Slovenský sport zasáhla tragédie. Mladý fotbalista zahynul při autonehodě

Aktualizováno

Velký smutek zavládl ve slovenském fotbale. Teprve 18letý obránce Dunajské Stredy Adrián Nagy v pondělí tragicky zahynul během dopravní nehody na jihu Slovenska. Mládežnický reprezentant podle vyjádření policie nezvládl řízení ve vysoké rychlosti a na okresní silnici narazil do stromu. Fotbalista byl na místě mrtvý, ve voze cestoval sám.

Foto: @stksamorin, Facebook

Slovenský fotbalista Adrián Nagy.

Článek

„Zasáhla nás velmi smutná zpráva. Mládežnický hráč našeho klubu Adrián Nagy už není mezi námi. Talentovaný fotbalista, který byl na hostování z DAC, nás opustil včera po tragické nehodě. Rodině vyjadřujeme upřímnou soustrast. Adriáne, odpočívej v pokoji," píše se na facebookovém profilu klubu FC ŠTK 1914 Šamorín, kde byl Nagy na hostování.

K tragické události došlo u obce Dolná Seč. Fotbalista cestoval ve voze Volkswagen Scirocco. Podle vyjádření policie je nehoda předmětem šetření, došlo k ní ovšem na rovném úseku cesty. Mladý fotbalista pravděpodobně nepřizpůsobil rychlost stavu vozovky.

„Auto vjelo do protisměru, následně do příkopu a narazilo do stromu. Vozidlo poté začalo hořet. Mladý řidič při nehodě utrpěl zranění, kterým na místě podlehl," uvedla slovenská policie.

Reklama

Související témata: