Hlavní obsah

Morientes v Monaku skončil, vrací se do Realu

MADRID

Azyl španělského kanonýra Fernanda Morientese v Monaku skončil. Osmadvacetiletý fotbalista se po roční hostování znovu vrátí do Realu Madrid. Den před prvním utkáním na mistrovství Evropy to forvardovi, na nějž před časem nezbylo v nabitém kádru 'bílého baletu' místo, sdělil nový trenér madridského velkoklubu José Antonio Camacho.

Článek

"Mluvil jsem telefonicky s Camachem a shodli jsme se na tom, že budu v příští sezóně zase hrát za Real," citovala agentura SID španělského kanonýra.

Loni se rozhodl bývalý kouč Carlos Queiroz vsadit především na nejzářivější hvězdy 'pusinek' Ronalda a Raúla. Morientese proto jako nadbytečného odložil klub do Monaka. Jenže na Riviéře Morientes výrazně ožil, střelecky řádil a především jeho zásluhou se knížecí tým probil až do finále Ligy mistrů.

Morientes je v současné době se španělskou reprezentací na Euru v Portugalsku, kde již v sobotu narazí svěřenci trenéra Iňakiho Saeze na nevyzpytatelné Rusko. Dalšími soupeři španělských fotbalistů v základní skupině A budou Řekové a domácí Portugalci.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články