Hlavní obsah

Liverpool nemá tušení o zájmu Realu o Baroše

LIVERPOOL

Ve fotbalovém Liverpoolu nemají tušení o možném jednání o přestupu Milana Baroše do Realu Madrid a očekávají, že český reprezentant se bude 19. července hlásit na začátku letní přípravy. Svůj zájem o Barošovy služby podle serveru skysports.com ohlásil i další španělský velkoklub FC Barcelona.

Článek

O možném spojení Baroše s Realem Madrid se hovoří od začátku týdne. Bývalý šéf královského klubu Lorenzo Sanz se totiž nechal slyšet, že do Realu přivede nejlepšího střelce evropského šampionátu a s ním i dalšího českého reprezentanta Tomáše Rosického, pokud po nedělních volbách znovu stane v čele slavného celku.

V Liverpoolu ovšem nic nevědí. "Mezi kluby k žádnému kontaktu nedošlo. Čekáme, že se Milan normálně zapojí 19. července do přípravy, stejně jako ostatní reprezentanti, kteří hráli na Euru," uvedl na klubové internetové stránce mluvčí Ian Cotton.

Dodal, že pokud by se dvaadvacetiletý Baroš rozhodl odejít, budou "Reds" za autora pěti branek na mistrovství Evropy požadovat "obrovské" odstupné. Baroš má v Liverpoolu smlouvu do roku 2007, třiadvacetiletý ofenzivní záložník Rosický v Dortmundu ještě o rok déle.

Trumfy volební kampaně

Jména dvou mladých českých reprezentantů jsou největšími taháky v Sanzově volební kampani. Sanz šéfoval v Realu v letech 1995 až 2000, jeho hlavním soupeřem je současný předseda Realu Florentino Perez. Třetím kandidátem je obchodník Arturo Baldasano.

Sanz s Baldasanem několik dní před nedělními volbami obviňují Pereze ze špatného hospodaření. Sanz si navíc u madridského soudu postěžoval na to, že Pérez ovlivňoval voliče ještě před tím, než oficiálně začala kampaň. Soudce však dnes stížnost zamítl.

Reklama

Související témata: