Hlavní obsah

Real mimo hru, na Baroše se ptá Barcelona

Přestup do Realu Madrid fotbalovému útočníkovi Milanu Barošovi nevyjde. Bývalý šéf 'bílého baletu' Lorenzo Sanz neuspěl v nedělních volbách o křeslo předsedy Realu a sněhobílý dres tak nejlepšímu střelci mistrovství Evropy unikl. Zájem ze Španělska však trvá, další na řadě je Barcelona. Katalánci údajně brzy vyrukují s konkrétní nabídkou.

Článek

Baroš se zalíbil zejména kouči katalánského velkoklubu Franku Rijkaardovi. Někdejší nizozemská legenda dává českému ostrostřelci přednost před kanonýrem Valencie Mistou a zdá se, že velké pochopení má i u klubového bosse Joana Laporty. Zvláště poté, co Barceloně nevyšel přestup jiného útočníka Sammy Eto'a z Mallorky.

Slavná 'Barca' sice před blížící se sezónou získala vyhlášeného kanonýra Henrika Larssona ze Celtiku Glasgow, přesto jsou lidé z vedení klubu přesvědčeni, že je třeba útočnou vozbu ještě posílit. Navíc když nad hlavou Argentince Javiera Savioly sviští lana z různých klubů.

Liverpool však dal již dříve najevo, že dvaadvacetiletého forvarda nehodlá jen tak pustit. Také Baroš prohlásil, že nejdříve si musí promluvit s novým koučem Rafaelem Benitezem.

Vše ale nasvědčuje tomu, že pokud na Anfield Road zůstane, čeká ho další krušná sezóna. Benitez totiž počítá s tradiční oporou Michaelem Owenem, klub navíc za nemalou částku koupil Francouze Djibrila Cissého a uvažuje také o Mistově příchodu. [celá zpráva]

Reklama

Související témata: