Hlavní obsah

Baroš se chce poprat o místo v Liverpoolu

LIVERPOOL

Český fotbalový reprezentant Milan Baroš zůstane podle klubových internetových stránek útočníkem Liverpoolu. Zástupci anglického celku tak soudí z jeho rozhovoru s novým trenérem Rafaelem Benítezem. Baroš v něm uvedl, že se hodlá poprat o místo v základní sestavě s Michaelem Owenem a novým konkurentem Djibrilem Cissém, který přišel z Auxerre.

Článek

Baroše potěšil zájem špičkových evropských klubů, nejlepšího střelce mistrovství Evropy chtěly po šampionátu Real Madrid i Barcelona. Té ale připadala cena 650 milionů korun za příchod liverpoolského útočníka příliš vysoká, Angličanům nabízela zhruba polovinu.

O Barošův přestup údajně usilovaly i Aston Villa, Newcastle a Chelsea. "Ale jsem zpět v Liverpoolu a připravený na novou sezónu. Chci hrát tolik zápasů, kolik jen budu moci," prohlásil Baroš po návratu z dovolené. "Po Euru se cítím skvěle a jsem zvědav na nového trenéra," dodal.

Euro bylo fajn, ale soustředím se na budoucnost

Dvaadvacetiletý fotbalista přitom ví, že v konkurenci Owena a Cissého se na hřiště nedostane pokaždé. "Máme další dva skvělé útočníky, ale já chci odvést to nejlepší, co umím, abych hrál co nejčastěji," řekl.

Na vydařené Euro, kde Češi došli do semifinále, prý Baroš nikdy nezapomene. "Ale nyní se chci soustředit na budoucnost. Jsem zpět v Liverpoolu a věřím, že letošní sezóna bude jednou z nejlepších v jeho historii," dodal. Liverpoolský klub čeká předkolo Ligy mistrů.

Reklama

Související témata: