Hlavní obsah

Jankulovski je prý jednou nohou v Interu Milán

Obránce fotbalové reprezentace a italského Udine Marek Jankulovski nejspíš před blížícím se startem nové sezóny změní dres. Nepřestěhuje se do Turína, ačkoliv se o něj zajímal Nedvědův Juventus, ale zřejmě do Milána. 'Stará dáma' totiž nebyla schopna po Euru, na němž Jankulovski zářil, vyhovět požadavkům Udine. Na rozdíl od Interu...

Foto: PRÁVO/Václav Jirsa

Marek Jankulovski patří k oporám reprezentace i italského Udine.

Článek

Modročerní vytušili příležitost a nejspíše odchovance ostravského Baníku získají, píše internetový server virgilio.it.

Podle těchto informací se manažer Udine Marine Pierpaolo setkal se svým protějškem z Interu Markem Brankou a po jejich schůzce je prý Jankulovského zaměstnavatel ochoten slevit z požadovaných deseti milónů eur. Milánský klub ještě nabízí obránce Giovanni di Pasqualeho.

Samotný Jankulovski se dalším místem svého působení netrápí. "Nezáleží na tom, který tým to bude," zopakoval pro Gazzettu dello Sport. "Chci prostě udělat další krok v kariéře a hrát tam, kde mají šanci na titul. Inter je jedním z takových klubů," dodal. Případné setrvání v Udine by mu ale prý nevadilo: "Pokud jednání nevyjdou, nebude mi vadit, že zůstanu."

Inter mohutně posiluje. Získal Argentince Veróna, Nizozemce Davidse, Srba Mihajloviče a naposledy pravého brazilského záložníka Zé Mariu z Perugie za 1,8 miliónu eur. Původně zamýšlel na levou stranu pořídit dalšího Brazilce Césara z Lazia, ale když zjistil, že jej chce také Juventus, od myšlenky upustil.

O Jankulovského služby stál také Tottenham, ten ale dnes na levou stranu koupil Švéda Edmana.

Reklama

Související témata: