Hlavní obsah

V Anglii chválí Barošovu dělovku

LIVERPOOL

Chválu ze všech stran si vysloužil za svůj výkon ve víkendovém utkání s Norwichem liverpoolský útočník Milan Baroš. Český fotbalista parádní ranou otevřel skóre a druhý den se mohl v ostrovním tisku dočíst: Senzační, efektní, působivá. Takovými přívlastky popsali britští žurnalisté jeho dělovku, jíž oslavil návrat do základní sestavy.

Článek

Podle Independentu nevnesl žádný hráč do sobotního měření sil tolik energie jako právě Baroš. Zápas byl nakonec exhibicí liverpoolských útočníků, které trenér postupně vystřídal a z nichž každý dal jeden gól. Liverpool vyhrál 3:0.

Baroš se podle Independentu představil v základní sestavě působivým stylem. Podle deníku The Sun nemohl proti jeho ráně pravačkou z 25 metrů brankář Robert Green nic dělat.

Podle Guardianu hrál Baroš ve velké formě. Pokrýval obrovský prostor a ohrožoval obranu Norwiche. Jeho gól byl vlastně samostatnou prací - začal ji tím, že obešel dva obránce, a koncovku zařídil efektní střelou.

V Daily Telegraphu vyvolaly Barošův výkon a gól znovu vzpomínku na červnové evropské mistrovství. "Baroš ukázal, jak se to má dělat," chválí list nejen hráče, ale také trenéra, který dal českou hvězdu opět do základní sestavy.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NHL

Toronto - Boston 2:4

Video
Boston i díky Pastrňákovi vyhrál v Torontu a vede sérii. Slaví i Hertl
NačítámNačíst další články