Hlavní obsah

Necid nastoupil po zranění poprvé od června v ruské lize za CSKA

Český fotbalový útočník Tomáš Necid po dlouhém zranění poprvé od loňského června nastoupil za CSKA Moskva v ruské lize. Jeho tým v prvním zápase soutěže po zimní přestávce dokázal dvakrát srovnat skóre proti prvnímu Zenitu Petrohrad a po remíze 2:2 na něj na druhém místě ztrácí i nadále šest bodů.

Foto: Nikolas Giakoumidis, ČTK/AP

Útočník moskevského CSKA Tomáš Necid.

Článek

Hosty poslal v souboji dvou osmifinalistů Ligy mistrů a nejlepších týmů domácí soutěže dvakrát do vedení útočník Alexandr Keržakov, poprvé však za CSKA srovnal Alan Dzagojev a podruhé lednová útočná posila z Venla Ahmed Musa.

Reprezentační útočník Necid sice před čtrnácti dny přispěl k domácí remíze 1:1 s Realem Madrid v Lize mistrů, když dnes ale na závěrečných šest minut vystřídal Japonce Keisukeho Hondu, vrátil se do ruské ligy poprvé od loňského června. Tehdy si v zápase v Grozném zranil koleno a následně podstoupil operaci.

Zápas znamenal návrat i pro útočníka Zenitu Andreje Aršavina, který se představil poprvé od svého příchodu na hostování z Arsenalu Londýn. Kapitán ruské reprezentace odehrál prvních 56 minut.

Ruská fotbalová liga - 33. kolo:
Groznyj - Tomsk 1:0, CSKA Moskva - Petrohrad 2:2, Nižnij Novgorod - Nalčik 1:0

Reklama

Související témata: