Hlavní obsah

Wilfried a Necid v jednom klubu? Po Bonym touží CSKA Moskva

Praha

Bývalý slávista a bývalý sparťan by se mohli sejít v jednom dresu. O Bonyho Wilfrieda, který po svém odchodu ze Sparty válí v nizozemském Vitesse, má zájem ruský CSKA Moskva, v jehož dresu nastupuje Tomáš Necid. CSKA však není jediným týmem, který se o kanonýra z Pobřeží slonoviny zajímá...

Foto: vitesse.nl

Útočník Arnhemu Bony Wilfried možná zamíří do Ruska

Článek

Kromě CSKA se o služby třiadvacetiletého útočníka zajímá také Kazaň, která podle ruského listu Sport Express nabídla nizozemskému celku deset miliónů eur. Poslední známá nabídka CSKA bylo o dva milióny nižší.

Dá se však předpokládat, že Vitesse svého forvarda nepustí za méně než dvanáct miliónů. Už v zimní přestávce se totiž o Wilfrieda zajímaly Těrek Groznyj a Machačkala a Wilfriedův zaměstnavatel požadoval pro zahájení jednání právě alespoň dvanáct miliónů.

Pokud by hon na bývalého miláčka sparťanského publika vyhrálo CSKA, Wilfried by se v klubu střetnul s českým reprezentantem Tomášem Necidem, s nímž však kouč Leonid Sluckij nemůže pro dlouhodobé zranění nohy počítat. V týmu působí i Wilfriedův krajan Seydou Doumbia.

Reklama

Související témata: