Hlavní obsah

Vlastimil Petržela titul v Rusku nezíská

PRAHA

Fotbalisté Zenitu Petrohrad už v letošním ročníku titul nezískají, svěřenci českého trenéra Vlastimila Petržely prohráli v předposledním kole soutěže s FK Moskva a už nemají šanci se probojovat na první příčku. Za Petrohrad skóroval Lukáš Hartig, v 88. minutě už ale jen snižoval na konečných 2:3. O titulu se rozhodne mezi moskevskými kluby CSKA a Lokomotivem.

Foto: PRÁVO

Trenér Vlastimil Petržela letos Petrohrad k titulu nedovede.

Článek

Boj o titul se zkomplikoval, vedoucí CSKA Moskva jen remizoval s Dynamem Moskva 0:0 a přepustil vedoucí pozici Lokomotivu. Další moskevský klub porazil Torpedo 3:1 a má na špici jednobodový náskok.

Poslední vítězové soutěže z CSKA nedokázali překonat kompaktní obranu soupeře a marně se o to po celých 90 minut snažil i český středopolař Jiří Jarošík. Zato Lokomotiv šel za úspěchem mnohem přímočařeji: už v osmé minutě skóroval Syčev, a když hosté po hodině hry vyrovnali, hned z následující akce odpověděl Loskov.

V posledním kole, které je na programu ve čtvrtek, se Lokomotiv představí v Jaroslavli. CSKA čeká další derby, ligový ročník zakončí na stadionu FK Moskva.

Ruská fotbalová liga - 29. kolo:
Vladikavkaz - Perm 1:2, CSKA Moskva - Dynamo Moskva 0:0, Lokomotiv Moskva - Torpedo Moskva 3:1, Krasnodar - Jaroslavl 1:0, Rostov na Donu - Kazaň 1:0, Petrohrad - FK Moskva 2:3, Samara - Volgograd 1:0, Spartak Moskva - Ramenskoje 0:2.

Reklama

Související témata: