Hlavní obsah

VIDEO: Nejdřív se z dálky trefil přesně pod břevno, pak přidal parádní patičku

Praha

Parádní branky nepadají v Anglii jen v prestižní Premier League, také v druhé nejvyšší ostrovní fotbalové soutěži jsou k vidění extra kousky. Právě dva takové předvedl v souboji Huddersfieldu s Leicesterem středopolař hostí Anthony Knockaert, přičemž zejména jeho druhá trefa může směle kandidovat na ocenění pro nejkrásnější gól roku. Ostatně, posuďte sami!

Parádní trefy Anthonyho Knockaerta

 
Článek

Hezčí první dva zásahy v soutěži si snad ani francouzský legionář nemohl přát. Při prvním se ve 30. minutě opřel do míče levačkou z dobrých 25 metrů, o půl hodiny později pečetil výhru hostí 2:0 efektní patičkou přímo ze vzduchu po centru z levé strany. Delikatesa i pro mlsné fotbalové labužníky!

„Fantastický večer. Pro mě i pro tým," lebedil si po utkání Knockaert. Při svém druhém střeleckém zápisu však měl i trochu štěstí, protože míč se odrazil od břevna do nešťastného brankáře Huddersfieldu a zaplul do sítě.

Dvacetiletý mladíček, člen reprezentační jednadvacítky, přišel do Leicesteru v létě z druholigového francouzského Guincampu. Už tehdy se média v zemi Galského kohouta podivovala nad tím, že si takový talent nechaly uniknout mnohem renomovanější kluby. V Leicesteru si tak mohou mnout ruce, jaký úlovek se jim podařil. „Za tu dobu, co je (Knockaert) u nás, se jeho cena na trhu ztrojnásobila," uvedl spokojený asistent kouče Craig Shakespeare.

Reklama

Související témata: