Hlavní obsah

Hoftychova Trnava má problém s fanoušky: podřízneme vám krk, vyhrožují fotbalistům

Trnava

Vlastní fandové napadli fotbalisty Spartaku Trnava vedené českým koučem Pavlem Hoftychem po návratu z Košic, kde Trnavští prohráli 0:1. Před stadiónem Antona Malatinského čekalo na hráče asi třicet opilých fandů, kteří fotbalisty slovně napadali a dostali se i do šatny. Nakonec si rowdies vylili zlost na automobilech některých fotbalistů.

Foto: Petr Horník, Právo

Rozzuření fotbaloví fanoušci (ilustrační foto)

Článek
Fotogalerie

Fandové Trnavy vyhrožovali hráčům, že pokud nezdolají v příštím utkání mistrovskou Žilinu, zajdou ještě dál. „Pokud nevyhrajete se Žilinou, podřízneme vám krk," vyhrožovali.

Trnava figuruje v tabulce Corgoň ligy na posledním místě. Z dvanácti utkání vytěžila jen deset bodů a na předposlední Nitru ztrácí v současnosti dva body. Trenér Hoftych má zatím důvěru majitele klubu a věří, že hráči nebudou nastupovat k příštímu duelu se strachem a situace se vyřeší.

Jeden z majitelů Spartaku Vladimír Poór litoval, že mu hráči okamžitě netelefonovali. „Situace se nemusela takto vyhrotit. Co tam mají zfetovaní opilci s hráči řešit?" položil si otázku Poór, který  rozlišuje tři kategorie fanoušků trnavského celku. „První skupina klub miluje a fandí mu, i když se nedaří. Druhá skupina se prostě chodí dívat na fotbal. Třetí je skupina grázlů, kteří nemají nic společného ani s fanklubem a způsobili zmíněný incident. Tito lidé už na náš stadión nevkročí," slibuje Poór.

Reklama

Související témata: