Hlavní obsah

VIDEO: Belgický fotbalista Legear řádil za volantem. Autem projel až k pokladně obchodu!

Pořádně krušné nedělní ráno zažili zákazníci na benzinové stanici v belgickém Tongerenu. Fotbalový záložník Jonathan Legear, který hájí barvy Těreku Groznyj, totiž nezvládl řízení a se svým porsche se v rychlosti vřítil do obchodu, přičemž způsobil jednomu ze zákazníků zranění. Pětadvacetiletý spoluhráč českého obránce Martina Jiránka nebude smět minimálně dva týdny za volant, navíc ho čeká soud.

Nehoda Jonathana Legeara

 
Článek

Nahrávky z bezpečnostních kamer odhalily, že Legearovo auto prorazilo skleněné vchodové dveře, rozmetalo několik regálů s jídlem a pitím a zastavilo se až u pokladny. Zákazník Jeffrey Dewallef stihl jen tak tak uskočit. K události došlo kolem půl šesté ráno. Škody jsou odhadovány na 250 až 300 tisíc eur.

Mluvčí soudu Michel Zegers uvedl, že dvojnásobný belgický reprezentant bude obviněn z neúmyslného napadení a pravděpodobně také z jízdy pod vlivem návykové látky.

U Legeara se nejednalo o první prohřešek. Již v roce 2009 byl odsouzen k 50 hodinám prospěšných prací poté, co naboural se svým BMW X5 do domu.

Reklama

Související témata: