Hlavní obsah

VIDEO: Blikanec! Šílený ukrajinský brankář napálil soupeři pěstí do obličeje

Takový Tomáš Řepka je oproti němu téměř jako andílek. Brankář ukrajinského celku Tavrija Sergej Pohorilij předvedl ve středečním pohárovém zápase něco, nad čím zůstává rozum stát. Krátce po konci utkání, které jeho tým vyhrál na hřišti Vorksly 3:2, se po jedné z hádek v pokutovém území pobláznil a svému protihráči napálil ostrý levý hák přímo do obličeje!

Šílený brankář na Ukrajině

 
Článek

Nevídané, šílené, nepochopitelné. Když hlavní rozhodčí ukončil středeční utkání Ukrajinského poháru, ještě neměl ponětí, že o několik vteřin později vytáhne červenou kartu. Brankáři Sergeji Pohorilijovi zřejmě ruplo v hlavě a šíleným blikancem v podobě levého háku skoro "sundal" útočníka domácího celku.

Artem Hromov měl krátce po závěrečném hvizdu s brankářem Tavrijy krátkou slovní roztržku, sám ale netušil, že vyvrcholí pěstním úderem rovnou do obličeje. Statečný útočník se ale přes nečekanou ránu udržel na nohou a ukázal, že není žádná fotbalová "manekýna".

Další hráči pak museli šíleného brankáře raději držet dál, aby se ještě někomu něco nestalo. Rozhodčímu nezbylo nic jiného, než Pohorilije vyloučit, přestože zápas už předtím skončil. A trenér hostí? Ten jen nevěřícně koukal, co jeho brankář na trávníku předvádí.

Reklama

Související témata: