Hlavní obsah

Jarolím by se po předčasném konci v Evianu mohl vrátit do HSV

Aktualizováno

Český fotbalista David Jarolím by se po předčasném konci v Evianu mohl vrátit do Hamburku, kde do svého letního odchodu působil devět let. Sportovní šéf HSV Frank Arnesen uvedl, že je s bývalým kapitánem klubu už několik týdnů v kontaktu.

Foto: Fotobanka Profimedia

David Jarolím na tréninku Evianu.

Článek

"Možné to je," uvedl Arnesen na oficiálním klubovém webu k Jarolímovu návratu. "Jsem s ním domluvený, že se brzy v Hamburku sejdeme a v klidu si o budoucnosti promluvíme."

Třiatřicetiletý Jarolím vydržel v Evianu pouze dva a půl měsíce. Ve středu francouzský celek oznámil, že bývalý český reprezentant klub z osobních důvodů opouští.

"Jsem s Davidem už několik týdnů v kontaktu a o svém kroku mě informoval. Samozřejmě by bylo hezké, kdyby se vrátil do Hamburku a mohli bychom ho do klubu zabudovat," uvedl Arnesen a dodal, že v úvahu přichází také Jarolímovo působení v realizačním týmu.

Jarolím během let 2003 až 2012 odehrál za Hamburk 257 zápasů a nastřílel 14 gólů, za Evian nastoupil jen pětkrát. HSV přišel zhruba do ledna o českého reprezentačního záložníka Petra Jiráčka, jenž půjde v prosinci na operaci s třísly.

Reklama