Hlavní obsah

Ibrahimovicovi se nelíbí, že parkuje daleko od kabiny. Přijede příště autem až do šatny?

Francouzskému velkoklubu se vyplácí. Po přestupu z AC Milán stihl na podzim v Ligue 1 nastřílet úctyhodných osmnáct branek, v Lize mistrů zase vévodí statistikám nahrávačů. Není divu, že má hvězdný snajpr Zlatan Ibrahimovic v Paris St. Germain výsostné postavení. Dokonce takové, že si může bez potíží dovolit odstavit svůj vůz na stadiónu Parku princů na místech vyhrazené pro trenéry a funkcionáře týmu. Důvod? Parkovací místa pro hráče jsou podle jedenatřicetiletého Švéda příliš daleko od šatny.

Foto: Pascal Rossignol, Reuters

Zlatan Ibrahimovic z Paris St. Germain se raduje z gólu do sítě Valenciennes.

Článek

Kontroverzní forvard přijel na stadión k tréninku a chystal se zaparkovat. Místo do sektoru vyhrazeného hráčům však zastavil v prostoru pro trenéry.

Navíc automobil odstavil napříč a zablokoval tak celou cestu. Hlídači parkoviště navíc důrazně pohrozil. "Moje auto zůstane stát zde! Jestli se tam objeví pokuta, tak ji zaplatíš ty," citoval Ibrahimovicova slova server německého deníku Bild.

Podle francouzského deníku L'Equipe pak ještě na pobavené spoluhráče zakřičel: "Poslouchejte! Když chci zaparkovat v kabině, tak tam taky zaparkuji!"

Reklama

Související témata: