Hlavní obsah

Liverpool už o Dioufa nestojí

LONDÝN

Ačkoliv mají fotbalisté anglického Liverpoolu momentálně na marodce několik koncových hráčů včetně Milana Baroše, možnost stáhnout z hostování v Boltonu útočníka El Hadži Dioufa trenér Rafael Benítez striktně odmítá. Diouf měl v posledních týdnech několik disciplinárních prohřešků a Liverpool vzkázal, že už o jeho služby nemá zájem.

Foto: World Cup Info

Útočník Hadji Diouf v dresu Senegalu.

Článek

Naposledy se Diouf předvedl v sobotním zápase proti Portsmouthu, kdy plivl na kapitána hostujícího týmu Arjana de Zeeuwa, jediného střelce zápasu. Vedení Boltonu, jenž Dioufa získalo na hostování z Liverpoolu, potrestalo útočníka pokutou ve výši dvou týdenních platů. Od ligových funkcionářů pak dostal stop na tři zápasy.

Diouf se sice za incident omluvil, ale skoro nikdo už jeho pokání nebere vážně. Dvojnásobný nejlepší hráč Afriky loni plivl na fanouška Celtiku Glasgow při utkání Poháru UEFA, v listopadu 2002 ho ze stejného prohřešku obvinili příznivci West Hamu a letos na začátku listopadu předvedl to samé v Middlesbrough.

Problémy s disciplínou má Diouf i v národním týmu. V říjnu byl z reprezentace vyloučen kvůli flámování před kvalifikačním zápasem a půl roku si za Senegal nezahraje.

Liverpool měl s Boltonem dohodu, že může kdykoliv během sezóny stáhnout Dioufa zpět z hostování. Trenér týmu z Anfield Road Rafael Benítez dal ale po posledních hráčových excesech jasně na srozuměnou, že Diouf už v týmu není vítán. "Nechceme ho zpátky," prohlásil jasně.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články