Hlavní obsah

Baroš chce příští týden zpátky na trávník

LIVERPOOL

Milan Baroš je sice stále v rekonvalescenci po svalovém zranění, které si obnovil při listopadovém kvalifikačním utkání s Makedonií, rád by ale oblékl dres Liverpoolu už příští týden při utkání Ligy mistrů s Olympiakosem Pireus. Podle původních odhadů měl být mimo hru měsíc.

Článek

Trenér Liverpoolu Rafael Benítez potvrdil BBC, že Baroš chce do utkání nastoupit. "Pokud půjde všechno hladce, není to nemožné. Už lehce trénuje," prohlásil kouč anglického celku, který ze zranění šikovného forvarda nepřímo obvinil reprezentačního kouče Brücknera.

Ačkoliv se Baroš čtyři dny před kvalifikací blýskl v Premier League hattrickem v utkání s Crystal Palace, podle Beníteze nebyl zcela v pořádku po starém zranění a proti Makedonii neměl hrát. Brücknerův žolík nastoupil v základní sestavě a odkulhal s bolestivou grimasou ze hřiště po sedmnácti minutách hry.

Osmifinále Ligy mistrů nejisté

Benítez nehodlá nasazovat Baroše za každou cenu a riskovat případné další komplikace. "Je reálné, aby do utkání nastoupil. Uvidíme, jak na tom bude a rozhodneme se podle situace. Každopádně jej nechci pustit do hry příliš brzy a riskovat třeba další dva měsíce na marodce," dodal.

Španělský kouč po odchodu Michaela Owena do Realu postrádá z útočníků i Djibrila Cissého, který si zlomil nohu. Minulý víkend na sebe upozornil Neil Mellor, který rozhodl o výhře Liverpoolu nad Arsenalem.

Anglický celek bude mít příští středu poslední šanci vybojovat postup do osmifinálové fáze Ligy mistrů. Na třetím místě tabulky skupiny A ztrácí na druhé Monako dva body. Poslední La Coruňa už nemůže nijak ohrozit případný postup anglického klubu do Poháru UEFA.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články