Hlavní obsah

VIDEO: Beckham dal přednost reklamě na slipy, v sestavě PSG se objeví v polovině února

Paříž

Sedmatřicetiletý fotbalista David Beckham v těchto dnech dohání tréninkové manko, ale kromě toho nezapomíná ani na své marketingové záležitosti. Svým posledním reklamním spotem na spodní prádlo se v Paříži, jednom ze světových center módních trendů, jistě neztratí. V ostrém soutěžním utkání by se měl poprvé představit až 17. února proti Sochaux.

David Beckham v nové reklamě.Video: Reuters

 
Článek

Beckham zatím není v optimální kondici a přestože s týmem PSG příští týden odcestuje k utkání Ligy mistrů do Valencie, v prestižní soutěži ještě nenastoupí. „Zatím trénuje s kondičními trenéry a dohání fyzičku. Ještě si navíc byl zařídit osobní věci v Londýně. Ale proti Sochaux by měl být k dispozici," prohlásil trenér PSG Carlo Ancelotti.

Fotbalová megastar zatím pro své příznivce přichystal alespoň nový reklamní spot na spodní prádlo. Jestli ho bude podobný elán zdobit i na trávnících, bude jasné už za několik týdnů. „Vím, že nebudu hrát každý zápas v základní sestavě, ale chtěl bych se stát platným hráčem. Chci vyhrávat a být úspěšný - tahle mentalita je mi vlastní," ujistil hráč s „božskou" pravačkou.

Fotbalisté Paris St. Germain páteční předehrávku 24. kola francouzské ligy zvládli i bez hvězdného anglického záložníka . Bastii porazili 3:1 a upevnili si vedoucí postavení v soutěži.

Reklama