Hlavní obsah

VIDEO: Hvězdný Beckham si poprvé zatrénoval s PSG. Nastoupit by mohl proti Marseille

Paříž

Fotbalová megastar David Beckham se pečlivě připravuje na zápasovou premiéru v barvách svého nového chlebodárce Paris Saint-Germain. Sedmatřicetiletý záložník, který se s francouzským týmem domluvil na pětiměsíční spolupráci, si svůj nový tým okoukl v úterním osmifinálovém duelu Ligy mistrů ve Valencii. O den později si pak s novými spoluhráči už také zatrénoval.

David Beckham poprvé na tréninku s týmem PSG.

 
Článek

Bývalý anglický reprezentant v současnosti dohání fyzickou kondici. V úterý sice odcestoval s mužstvem do Španělska, společně s ředitelem klubu Leonardem však sledoval utkání na Mestalle pouze z hlediště.

Ve středu absolvoval v centru Camp des Loges padesátiminutový trénink a jeho účast si nenechaly ujít desítky fotografů. Beckham, který bude v PSG oblékat dres s číslem 32, by se podle francouzských médií mohl poprvé objevit v nominaci trenéra Ancelottiho na ligové střetnutí s Marseille, které se uskuteční v neděli 24. února v Parku princů.

Ostřílený středopolař s vytříbenou technikou zamířil do PSG po pětiletém angažmá v Los Angeles Galaxy. V minulosti působil mimo jiné i v AC Milán, Realu Madrid nebo Manchesteru United.

Reklama

Související témata: