Hlavní obsah

Grajciar opustil Spartu, bude hrát pod Uhrinem v Tbilisi

Praha

Záložník Peter Grajciar opouští po roce a půl pražskou Spartu a svoji další budoucnost spojí s Dinamem Tbilisi, kde v pondělí podepsal dvouletou smlouvu. ČTK to řekl mluvčí Sparty Ondřej Kasík. Devětadvacetiletý slovenský fotbalista se tak stane svěřencem českého trenéra Dušana Uhrina mladšího a na jaře bude s Dinamem bojovat o gruzínský titul.

Foto: Petr Horník, Právo

Petr Grajciar (vpravo) v dresu pražské Sparty.

Článek

Grajciar na podzim vypadl ze sestavy Sparty, za kterou v letošní sezóně naskočil jen do sedmi ligových zápasů, z nichž tři začínal v základní sestavě. I proto je rád za šanci v Tbilisi, s novým týmem se už minulý týden připravoval na soustředění v Turecku.

"Hned první dojmy jsou výborné. Klub má vybudovanou tréninkovou bázu, kde jsou špičkové podmínky. Mužstvo má nakročeno k zisku titulu a pevně věřím, že k tomuto úspěchu pomůžu i já," uvedl Grajciar na webu agentury www.fsagency.eu, která ho zastupuje.

Uhrin mladší vede Tbilisi od loňského léta. Tým je v čele domácí soutěže, teď jej však čekají klíčové zápasy, v nichž se střetne o titul s dalšími pěti nejlépe umístěnými celky ze základní části. V roce 2008 vyhrálo Dinamo ligu pod vedením Dušana Uhrina staršího.

Reklama

Související témata: