Hlavní obsah

Tottiho a Cassana lanaří Real Madrid

fly, INTSport.cz

Dvojici hvězd AS Řím se údajně snaží získat španělský velkoklub Real Madrid. Na odchodu jsou prý Francesco Totti a Antonio Cassano. Podle informací španělského sportovního deníku Marca nabízí Real, mimochodem soupěř Říma v Lize mistrů, za oba fotbalisty 50 miliónů eur.

Foto: internet

Francesco Totti

Článek

Podle Marcy byli poradci italských hráčů před několika dny ve španělském hlavním městě, aby vyjednávali o případném přestupu už během zimní přestávky. Podle listu Madrid položil na stůl nabídku 50 miliónů eur, splatných ve dvou letech.

Kde skončí oba fotbalisté?
Hlasujte v anketě na konci článku!

Dohady o případném přesunu do Španělska kapitán AS Totti popírá. "Zůstanu v AS. Měli jsme s vedením několik pozitivních jednání," tvrdí Totti. "Totti se cítí jako pravý Říman a velice rád bude dál hrát za AS. Řím je celý jeho život," stojí v týmovém prohlášení.

Cassana možná získá Juventus

Oproti tomu na téměř jistém odchodu je Antonio Cassano. Největší šance na jeho získání však nemá Real Madrid, ale Juventus Turín. Tam totiž od začátku sezóny trénuje Fabio Capello. Tedy kouč, který Cassana objevil pro velký fotbal.

Oba hráči se v letošním ročníku svezli s neúspěchy klubu. Po roztržkách s mladým Cassanem hodil po pouhých 25 dnech ručník do ringu německý trenér Rudi Völler, jeho nástupce Luigi del Neri Cassana dokonce několikrát vyloučil z kádru.

Totti se zase v utkání Ligy mistrů proti Leverkusenu nesportovně "prošel" po zádech Carstena Ramelowa a navíc se vzápětí ještě rozčiloval nad "hereckým uměním" německého fotbalisty.

Reklama

Související témata: